SPONSORUL NOSTRU
 photo 3acebd41-fdec-4cd0-8107-8ac1e218850c_zps33bd6c37.jpg

.............. photo GampGlogo-new_zpsc7135007.png  photo right-logo_zps1cca4257.jpg

DEX:
Iulie 2018
LunMarMierJoiVinSamDum
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Calendar Calendar

forum gratuit
forum gratuit

Tomnarella handmade

***REGULAMENTUL FORUMULUI - OBLIGATORIU DE CITIT !***

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

In jos

***REGULAMENTUL FORUMULUI - OBLIGATORIU DE CITIT !***

Mesaj  tiktakro la data de 15/9/2012, 20:10

Forumul "Tomnarella handmade" este dedicat creatiilor handmade din orice domeniu artistic.
La forum pot adera toate persoanele fizice sau juridice, cu conditia respectarii regulamentului forumului.

1- Limba forumului este limba romana. Va rog sa pastrati un limbaj manierat, cuviincios pe forum . Nerespectarea acestora duce automat la stergerea contului .

2 - Membrii nou inscrisi sunt obligati,  prin regulament ,sa scrie 5 mesaje in prima saptamana de la data inscrierii -  in caz contrar li se va sterge contul fara preaviz - .
Mesajele vor fi postate dupa cum urmeaza :
a) -primul mesaj este obligatoriu cel de prezentare personala ( despre voi si pasiunile voastre pentru lucrul de mana) pe care il veti afisa aici :
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

b) - al doilea mesaj va fi unul de prezentare a minim 3 lucrari personale handmade , in imagini insotite de detalii , la acest topic :
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

c) - restul mesajelor le puteti lasa oriunde in forum, in timpul vizitelor Dvs. , in prima saptamana de la inscriere .
In caz contrar celor stipulate mai sus, contul Dvs. va fi sters fara preaviz.
Nu creati , deci nu puteti activa in lumea Tomnarella-handmade !

3 -Imaginile lucrarilor voastre handmade le afisati pe forum folosind site-urile :
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] sau [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ( acesta a devenit site cu plata !! )
Dimensiunile maxime admise ale imaginilor sunt de 640 x 480 pixeli.


4- Pentru o viteza mai buna si o incarcare a paginilor forumului mai rapida :
I. - se permite postarea a maxim 3 imagini per mesaj ( va rog sa va micsorati pozele cel putin la 1 - 1,5MB !! )
II. - doar in cazul prezentarii lucrarilor prin imagini se accepta postarea consecutiva a maxim 2 mesaje ( consecutive= unul dupa altul ).
III. - In cazul in care nu vi s-a raspuns la un mesaj ( aici se intelegere mesaj obisnuit, si anume care nu contine prezentarea creatiilor voastre ) , atunci se asteapta 12 ore pentru a putea posta urmatorul Dvs. mesaj . ... Butonul Edit este activ doar pentru 15 minute DUPA postarea mesajului Dvs. Dupa expirarea acestui timp , rugati un moderator sa va ajute in editarea mesajului dorit.

Raspunsul la un mesaj folosind doar smilies /emoticons nu este binevenit. Va rog sa exprimati in cuvinte ideea dumneavoastra la care puteti adauga emoticonul dorit.
IV. - dupa ce ati afisat deja individual fiecare din cele 2 creatii noi per luna ( obligatorii in studio prin regulament ) daca doriti sa prezentati totodata mai multe lucrari NOI executate de Dvs. ,  puteti folosi varianta unui slide-show intr-un singur mesaj. In rest se aplica prevederile regulamentului.

5 - Fiecare membru care se inscrie pe Tomnarella si prezinta lucrarile sale conform cerintelor regulamentului , va avea deschis un Studio personal . Fiecare studio are cite o sectiune destinata tehnicilor folosite de membrul respectiv plus una pentru diverse lucrari sporadice in alte tehnici. Va rog sa va afisati lucrarile la sectiunea corecta. In Studio-urile personale membrele pot afisa alaturi de creatiile lor UN PRET DE VINZARE insotit neaparat de caracteristicile produsului. Fara nici o obligatie sau taxa fata de forum .
[b]Studiourile personale trebuie intretinute cu un minim de 2 lucrari NOI pe luna. In caz contrar, studioul intra in starea de INACTIVITATE care duce la stergerea contului .
[/b]
Studiourile avand ca baza tehnica goblen vor afisa partial lucrarea in curs, cel putin de 2 ori , in imagini din care sa reiasa avansul realizat in luna respectiva. In lipsa acestor imagini doveditoare per luna, studioul si contul membrei respective se supune prevederilor regulamentului : eliminare fara preaviz.


5a -Toate membrele forumului care au un studio activ de cel putin 1 luna de zile , au dreptul la VACANTA STUDIOULUI .
Aceasta consta in optiunea de a alege de 3 ori pe an cite 1 luna de vacanta pentru studio ( sau toate 3 luni luate impreuna ) atunci cind situatia voastra familiara/personala va cere acest lucru.
Cu toatele avem familie, copii - vacante, etc .... si aceasta vacanta a studio-ului este binevenita in astfel de momente. Astfel nu veti pierde studioul si contul Dvs. de membru. Contul va ramine activ, asa incit va invitam sa participati mai departe la viata forumului , la pauza de cafea, la comentarii in restul studiourilor. Interactiunea cu noi va ajuta sa treceti peste probleme de orice fel ar fi acestea.
IN momentul in care ati hotarit ca doriti ca studioul Dvs. sa intre in vacanta , va rog postati, in studioul Dvs. la fiecare raft , un anunt de genul : "VACANTA de la data.....la data ....." fara nici un alt comentariu sau alte rinduri. Imediat ce ati stabilit si anuntat vacanta studioului Dvs. un moderator va bloca studioul vostru pina la data finala anuntata.Studioul va ramine perfect vizibil tuturor vizitatorilor si membrilor, dar nu va putea fi actualizat.  La reintoarecerea Dvs. anuntati in mesaj privat administratorul sau anuntati public la Pauza de cafea ca doriti deblocarea studio-ului . De la data respectiva va reluati obligatia de a posta minim 2 lucrari noi pe luna in studioul personal.


6 - Va rog sa respectati dreptul de autor pentru imaginile, textele, etc. ce le publicati pe forum. Administratorul forumului nu va raspunde pentru actiunile Dvs.

7 - Este interzis ca o persoana sa aiba mai multe conturi. Daca un membru foloseste doua sau mai multe username-uri/conturi , acest membru va fi exclus de pe forum.

8 - Toti membrii forumului ce si-au afisat la semnatura sau in profil pe forum un link catre blogul personal sau un alt spatiu personal, SUNT OBLIGATI sa expuna pe aceste site-uri bannerul forumului Tomnarella handmade.
In caz contrar administratorul isi rezerva dreptul de a sterge orice link catre blogul/spatiile personale ale membrilor respectivi.

9- pe forumul Tomnarella handmade, publicitatea este ACCEPTATA . Deocamdata, GRATIS Very Happy.

10 - Aspectele economice ale forumului precum si sponsorizarea sunt gestionate exclusiv de administratorul fondator.

11 - Concursurile pe forum sunt sponsorizate de administratorul forumului, respectiv membrii care doresc sa participe din proprie initiativa la aceste evenimente . Premiile pot sa conste in bani, produse handmade proprii sau in materie prima pentru creatii handmade. Cititi cu atentie regulamentul fiecarui concurs inainte de a va inscrie !!

Orice comportament de frauda si inselaciune fata de forumul Tomnarella handmade precum si fata de administratorul si membrii acestui forum, va atrage sanctiuni potrivit legislatiei civile si penale in vigoare.
Fraudarea rezultatului concursului produce dupa sine suspendarea si anularea concursului, iar membrii ce se fac vinovati de fraudare sunt exclusi din forum. La decizia administratorului fondator al forumului se poate solicitata interventia legala a forurilor competente.

ADAUGARE 7 Mai 2015 :
1 - fiecare tomnarella are obligatia ca pana la finele lunii Mai sa afiseze la avatar o imagine cu chipul ei. NU copiii vostri, nu pisici, nu catelusi , nu flori, nu alte bazaconii. Vreau sa NE VEDEM, sa NE CUNOASTEM, sa STIM CU CINE STAM DE VORBA. Si nu, nu se accepta o poza ''ascunsa in cires'' sau ''intr-un lan de flori''. Nu se accepta nici o poza portret preluata aleatoriu de pe net ! Foarte simplu : poza portret PERSONALA . ( ca a mea  Very Happy  ) . Cred ca fiecare vrea sa stie cu cine sta de vorba, nu numai eu !

2 - fiecare tomnarella va participa obligatoriu la minim 3 schimburi sau 3 provocari sau 3 concursuri sau o combinatie intre cele trei INTR-UN AN . Dat fiind ca sunt peste 12 actiuni de acest gen, puteti alege linistite care vor fi cele la care participati. Nu va place sa trimiteti colete la schimburi , atunci participati la concursurile si provocarile unde nu se cere trimiterea creatiei! Aveti cel putin 9 actiuni pe langa care puteti trece indiferente in timpul anului . Nu va plangeti , sunt doar 3 obligatorii ...

3 - fiecare tomnarella va lasa cel putin 10 mesaje INTR-O LUNA in studiourile celorlalte membre. ( asta ma deranjeaza cel mai tare : sunt tomnarelle care nici macar din bunul simt nu viziteaza si nu comenteaza in alte studiouri lucrarile colegelor ei. Tomnarella nu este un ziar de publicitate, ci un loc in care SOCIALIZAM, ne APRECIEM, ne AJUTAM RECIPROC. Unele membre au uitat complet de ce au intrat  in lumea noastra !

Neconformarea duce la stergerea contului pe motiv de ''nepotrivire de caracter''.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Va doresc o vizita placuta pe forum !

Administratorul forumului.

============================================================================


Ultima editare efectuata de catre tiktakro in 28/5/2016, 21:51, editata de 15 ori
avatar
tiktakro
Admin
Admin

Mesaje : 14191
Data de inscriere : 04/07/2012

http://tiktakro.blogspot.com/

Sus In jos

Re: ***REGULAMENTUL FORUMULUI - OBLIGATORIU DE CITIT !***

Mesaj  tiktakro la data de 30/5/2013, 22:19

Regulamentul Tomnarella a fost imbunatatit Wink prin adaugarea punctului 5a :

Pentru ca impreuna crestem si de atitea luni impreuna am invatat sa ne cunoastem, propun urmatoarea modificare la regulament care vine in ajutorul vostru :

5a - Toate membrele forumului care au un studio activ de cel putin 1 luna de zile , au dreptul la VACANTA STUDIOULUI .
Aceasta consta in optiunea de a alege de 3 ori pe an cite 1 luna de vacanta pentru studio ( sau toate 3 luni luate impreuna ) atunci cind situatia voastra familiara/personala va cere acest lucru.
Cu toatele avem familie, copii - vacante, etc .... si aceasta vacanta a studio-ului este binevenita in astfel de momente. Astfel nu veti pierde studioul si contul Dvs. de membru. Contul va ramine activ, asa incit va invitam sa participati mai departe la viata forumului , la pauza de cafea, la comentarii in restul studiourilor. Interactiunea cu noi va ajuta sa treceti peste probleme de orice fel ar fi acestea.
IN momentul in care ati hotarit ca doriti ca studioul Dvs. sa intre in vacanta , va rog postati, in studioul Dvs. la fiecare raft, un anunt de genul : VACANTA de la data.....la data ..... fara nici un alt comentariu sau alte rinduri. Imediat ce ati stabilit si anuntat vacanta studioului Dvs. un moderator va bloca studioul vostru pina la data finala anuntata.Studioul va ramine perfect vizibil tuturor vizitatorilor si membrilor, dar nu va putea fi actualizat. La reintoarecerea Dvs. anuntati in mesaj privat administratorul sau anuntati public la Pauza de cafea ca doriti deblocarea studio-ului . De la data respectiva va reluati obligatia de a posta minim 2 lucrari noi pe luna in studioul personal.

E bine ? Very Happy


Ultima editare efectuata de catre tiktakro in 30/5/2013, 22:41, editata de 1 ori

_________________
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
tiktakro
Admin
Admin

Mesaje : 14191
Data de inscriere : 04/07/2012

http://tiktakro.blogspot.com/

Sus In jos

Re: ***REGULAMENTUL FORUMULUI - OBLIGATORIU DE CITIT !***

Mesaj  Vizitator la data de 30/5/2013, 22:28

Tik stiam eu ca nu degeaba am ales aceasta familie ...multumim ca te gandesti mereu la noi si ca ai grija de noi sa fim mai active ...e foarte binevenita imbunatatirea regulamentului avand in vedere ca se apropie perioada concediilor si cu siguranta multe dintre fete nu vor putea sa se incadreze la cele 2 lucrari pe luna ... [url=http://www.glit http://r25.imgfast.n

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Re: ***REGULAMENTUL FORUMULUI - OBLIGATORIU DE CITIT !***

Mesaj  tiktakro la data de 30/5/2013, 22:37

Totul este facut avind la baza dragostea pentru o prietena.... http://www.millan.ne

_________________
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
tiktakro
Admin
Admin

Mesaje : 14191
Data de inscriere : 04/07/2012

http://tiktakro.blogspot.com/

Sus In jos

Re: ***REGULAMENTUL FORUMULUI - OBLIGATORIU DE CITIT !***

Mesaj  elesta la data de 31/5/2013, 00:08

Foarte bine venit! Chiar ma gandeamca voi pleca in vacanta si...ce osa fac:?!Smile

_________________
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
elesta
art creator 3
art creator 3

Mesaje : 2264
Data de inscriere : 02/01/2013

http://atelierulelenei.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: ***REGULAMENTUL FORUMULUI - OBLIGATORIU DE CITIT !***

Mesaj  MNiko la data de 31/5/2013, 06:56

Tik, multumim pentru aceasta optiune.

_________________
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
MNiko
art creator 2
art creator 2

Mesaje : 762
Data de inscriere : 12/01/2013

http://www.mamicreativ.com

Sus In jos

Re: ***REGULAMENTUL FORUMULUI - OBLIGATORIU DE CITIT !***

Mesaj  Vizitator la data de 31/5/2013, 07:12

Foarte buna ideea! Tik esti o minune! <img src=\ <img src=\

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Re: ***REGULAMENTUL FORUMULUI - OBLIGATORIU DE CITIT !***

Mesaj  Nusa la data de 31/5/2013, 08:02

Tik se gandeste la toate http://www.millan.ne pt noi toate http://www.millan.ne

_________________
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

''...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!! '' San Francesco di Assisi
avatar
Nusa
art creator 3
art creator 3

Mesaje : 11101
Data de inscriere : 21/09/2012

http://cadouri-handmade-art.blogspot.com

Sus In jos

Re: ***REGULAMENTUL FORUMULUI - OBLIGATORIU DE CITIT !***

Mesaj  Vizitator la data de 31/5/2013, 08:26

Foarte buna ideea,bravo Tyk!Multumesc!

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Re: ***REGULAMENTUL FORUMULUI - OBLIGATORIU DE CITIT !***

Mesaj  monatibi la data de 31/5/2013, 09:01

Cred ca ptr toata lumea este bine venita o vacanta,multumim!
avatar
monatibi
art creator 3
art creator 3

Mesaje : 1569
Data de inscriere : 20/09/2012

Sus In jos

Re: ***REGULAMENTUL FORUMULUI - OBLIGATORIU DE CITIT !***

Mesaj  dorulet la data de 31/5/2013, 09:13

ok

_________________
"Dăruieşte-i absenţa ta cui nu dă valoare prezenţei tale."(Oscar Wilde)
avatar
dorulet
art creator 3
art creator 3

Mesaje : 4854
Data de inscriere : 21/09/2012

Sus In jos

Re: ***REGULAMENTUL FORUMULUI - OBLIGATORIU DE CITIT !***

Mesaj  Vizitator la data de 31/5/2013, 09:40

Multumim! <img src=\

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Re: ***REGULAMENTUL FORUMULUI - OBLIGATORIU DE CITIT !***

Mesaj  tiktakro la data de 13/7/2013, 22:40

Regulamentul forumului a fost modificat, dupa cum urmeaza, prin adaugarea urmatoarelor :

Punctul 4 . :..........
" Butonul Edit este activ doar pentru 15 minute DUPA postarea mesajului Dvs. Dupa acest timp , rugati un moderator sa va ajute in editarea mesajului dorit."

_________________
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
tiktakro
Admin
Admin

Mesaje : 14191
Data de inscriere : 04/07/2012

http://tiktakro.blogspot.com/

Sus In jos

Re: ***REGULAMENTUL FORUMULUI - OBLIGATORIU DE CITIT !***

Mesaj  tiktakro la data de 14/7/2013, 11:43

Si ultima modificare a regulamentului - punctul 4 suna asa :

4- Pentru o viteza mai buna si o incarcare mai rapida a paginilor forumului :
I. - se permite postarea a maxim 3 imagini per mesaj ( va rog sa va micsorati pozele cel putin la 1 - 1,5MB !! )
II. - se accepta postarea consecutiva a maxim 2 mesaje ( consecutive= unul dupa altul ).
III. - In cazul in care nu vi s-a raspuns la mesaj , atunci se asteapta 12 ore pina la urmatorul mesaj al Dvs. ... Butonul Edit este activ doar pentru 15 minute DUPA postarea mesajului Dvs. Dupa expirarea acestui timp , rugati un moderator sa va ajute in editarea mesajului dorit.

Raspunsul la un mesaj folosind doar smilies /emoticons nu este binevenit. Va rog sa exprimati in cuvinte ideea dumneavoastra la care puteti adauga emoticonul dorit.

_________________
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
tiktakro
Admin
Admin

Mesaje : 14191
Data de inscriere : 04/07/2012

http://tiktakro.blogspot.com/

Sus In jos

Re: ***REGULAMENTUL FORUMULUI - OBLIGATORIU DE CITIT !***

Mesaj  naurelia la data de 15/7/2013, 03:53

Multumim
avatar
naurelia
art creator 2
art creator 2

Mesaje : 426
Data de inscriere : 04/05/2013

Sus In jos

Re: ***REGULAMENTUL FORUMULUI - OBLIGATORIU DE CITIT !***

Mesaj  Vizitato la data de 15/7/2013, 06:39

Teo, daca de ex. eu vreau sa prezint in studioul meu o fata de masa cu sase servete...cum procedez? Selectez trei imagini cu fata de masa, apoi mai am voie sa postez imediat alte trei poze...sa zicem ca pun si fotografii cu servetele....Dar in cazul meu pe fata de masa pot fi mai multe modele de broderii ...mai este si ajurul...trebuie sa astept 12 h ca sa arat totul? Pun aceasta intrebare in ideea ca obiectul pe care il prezint este mai mare si nu pot sa-l cuprind cu camera intr-o poza!?

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: ***REGULAMENTUL FORUMULUI - OBLIGATORIU DE CITIT !***

Mesaj  tiktakro la data de 15/7/2013, 12:54

Eu cred ca in 6 poze se poate prezenta o fata de masa cu 6 servete.... tu ce zici ? 3 poze in primul mesaj, 3 in al doilea  si eu zic ca intra si poza de detaliu cu ajurul Wink . E bine ?
O alta varianta pentru cazul tau, daca 6 poze nu sunt suficiente ,  ar fi sa iti editezi pozele cu ajutorul unui program free ( Photoscape, Picasa, Gimp ) in care sa lipesti mai multe poze intr-una singura. Ai mai vazut genul acesta de poze prelucrate pe forum...


Ultima editare efectuata de catre tiktakro in 15/7/2013, 15:52, editata de 1 ori

_________________
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
tiktakro
Admin
Admin

Mesaje : 14191
Data de inscriere : 04/07/2012

http://tiktakro.blogspot.com/

Sus In jos

Re: ***REGULAMENTUL FORUMULUI - OBLIGATORIU DE CITIT !***

Mesaj  Vizitato la data de 15/7/2013, 14:28

Tic...stai linistita! Nu stiu ce am avut azi dimineata ....! Sigur 6 poze sunt suficiente ....! Sa lucrez si sa am ce arata ....http://www.planetsmi !!!

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: ***REGULAMENTUL FORUMULUI - OBLIGATORIU DE CITIT !***

Mesaj  Croseta Magica la data de 15/7/2013, 20:16

Sau un slideshow merge? In ce masura solicita acesta forumul?

_________________
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Croseta Magica
art creator 3
art creator 3

Mesaje : 1790
Data de inscriere : 17/10/2012

http://facebook.com/Croseta

Sus In jos

Re: ***REGULAMENTUL FORUMULUI - OBLIGATORIU DE CITIT !***

Mesaj  tiktakro la data de 15/7/2013, 20:47

Desigur ca merge un slideshow, dar ar fi pacat ca nu se mai vad detaliile lucrarilor. Plus ca am observat ca la mine ( si in alte parti ) dupa un timp au disparut , nu mai sunt active...
Fetelor, pe cuvint: e vorba de 6 poze !!!...

_________________
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
tiktakro
Admin
Admin

Mesaje : 14191
Data de inscriere : 04/07/2012

http://tiktakro.blogspot.com/

Sus In jos

daca am gresit, IERTARE!

Mesaj  Vizitator la data de 3/2/2014, 20:16

Dragele mele,
De bucurie ca am reusit sa pun pozele, am pus mai mult de 3 (cum scrie in regulament). M-a luat valul...asa ca va rog sa ma iertati. Sper ca nu am creat probleme...cat despre marimea lor, e OK?
Beatrice

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

incalcarea regulamentului fara voie

Mesaj  Vizitator la data de 3/2/2014, 20:20

Revin. Daca este necesar, sterg pozele in plus. Va rog mult sa-mi raspundeti, caci imi pare tare rau ca am fost neatenta si nu doresc sa creez probleme acestei minunate comunitati in care tocmai am intrat.
Beatrice

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Re: ***REGULAMENTUL FORUMULUI - OBLIGATORIU DE CITIT !***

Mesaj  Vizitator la data de 3/2/2014, 20:57

Stai linistita. Tu nu ai cum sa stergi din poze, dar te asigur ca nu este nici o problema. Tik indata ce va putea iti va pregati propriul studio in care sa pui toate lucrarile tale. Ai inteles ca in studio pui trei poze pe mesaj si ai voie doua mesaje unul dupa altul la prezentarea lucrarilor, da? Dupa aceea astepti un raspuns sau 12 ore si mai poti pune alte fotografii. Nu iti fa griji ca toata lumea la inceput mai greseste.

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

multumesc Catrinel

Mesaj  Vizitator la data de 4/2/2014, 10:39

Catrinel, multumesc ca m-ai linistit! Mai departe,voi fi atenta. Toate cele bune,
Beatrice

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Re: ***REGULAMENTUL FORUMULUI - OBLIGATORIU DE CITIT !***

Mesaj  Roxi_J la data de 5/6/2014, 19:16

Am o intrebare, sau mai bine zis am nevoie de o clarificare. Cele minim 2 lucrari pe luna se refera la raftul cu tehnica de baza? Sau la fiecare raft din studio? Ca ma bate un gand...  Very Happy 

_________________
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Roxi_J
art creator 3
art creator 3

Mesaje : 2154
Data de inscriere : 26/05/2013

http://love4felt.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: ***REGULAMENTUL FORUMULUI - OBLIGATORIU DE CITIT !***

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum